Nova translateNova translate logoNova translate logoNova translate logoNova translate logoNova translate logo

Превод

Ние ще помогнем на бизнеса Ви да бъде чут, разбран и харесван!

В агенция Нова Транслейт вярваме, че правилната комуникация е ключът към всеки успех. За нас езикознанието е страст и към всеки проект за превод подхождаме задълбочено и с внимание.
За 5 години ние извършихме над 10 000 проекта и имаме повече от 2 50 клиента.Разполагаме с голям върешен екип от опитни професионалисти-преводачи, както и имаме изградена глобална мрежа от експерти и консултанти, които да ни съдействат, когато е в интерес на Вашия бизнес при опериране на външни пазари. Извършваме специализирани преводи за всякакви индустрии, което ни дава гъвкавост и широк поглед върху динамиката в бизнеса.Нова Транслейт е иновативна агенция за преводи и постоянно внедрява технологични новости при извършването на услугите. Считаме, че всеки бизнес трябва да внедрява успешни иновативни практики в своята работа, за да поддържа своята конкурентоспособност. Умелото съчетание на динамичен и адаптивен подход, в комбинация с модерни решения, ни изгражда като стратегически партньор, на който можете да се доверите във всяка ситуация.

Вече 5 години ние от “Нова Транслейт “предоставяме качествени преводачески услуги за различни сфери на бизнеса. Разполагаме с голям вътрешен екип от опитни преводачи, както и експерти в различни области, за да сме сигурни, че качеството на превода е безкомпромисно. За всеки от клиентите ни изготвяме индивидуален терминологичен речник, за да сме сигурни, че сме уловили правилния езиков нюанс в превода и той отговаря на специфичните изисквания на клиента.

За нас в „Нова Транслейт“ качеството на преводите е топ приоритет. Поради тази причина ние винаги използваме редактор за проверка на извършените преводи. Въпреки това в някои ситуации нашите клиенти избират по-бюджетната услуга „само превод“, при която само един лингвист (преводач) работи по Вашия проект. Това означава, че втори лингвист не се включва в работата по проекта и извършеният превод се изпраща директно към клиента без редакция.

Някои от възможните ситуации, в които се случва това са следните:

  • Клиентът се нуждае от превод на текст за собствена употреба;
  • Текстът е предназначен за малък кръг от хора и е единствено с информационна цел;
  • Клиентът има познание по езика за превод и желае сам да си направи редакция;
  • При потенциални грешки в превода не би имало последствия;
  • Приоритет на клиента е бързината, а не качеството;

Поради спецификата на тази услуга тя не се предлага за официални преводи.

Независимо дали приоритет е качеството, цената или бързината на превода – решението е Нова Транслейт!

Нашите клиенти

Свържи се с Nova Translate

Get In Touch

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.