Nova translateNova translate logoNova translate logoNova translate logoNova translate logoNova translate logo

Локализация

„Нова Транслейт“ ви дава възможност да постигнете много повече при дистрибутирането на вашия софтуерен продукт!

В агенция Нова Транслейт вярваме, че правилната комуникация е ключът към всеки успех. За нас езикознанието е страст и към всеки проект за превод подхождаме задълбочено и с внимание.
За 5 години ние извършихме над 10 000 проекта и имаме повече от 2 50 клиента.Разполагаме с голям върешен екип от опитни професионалисти-преводачи, както и имаме изградена глобална мрежа от експерти и консултанти, които да ни съдействат, когато е в интерес на Вашия бизнес при опериране на външни пазари. Извършваме специализирани преводи за всякакви индустрии, което ни дава гъвкавост и широк поглед върху динамиката в бизнеса.Нова Транслейт е иновативна агенция за преводи и постоянно внедрява технологични новости при извършването на услугите. Считаме, че всеки бизнес трябва да внедрява успешни иновативни практики в своята работа, за да поддържа своята конкурентоспособност. Умелото съчетание на динамичен и адаптивен подход, в комбинация с модерни решения, ни изгражда като стратегически партньор, на който можете да се доверите във всяка ситуация.

“Локализация” или “софтуерна локализация” е термин, отнасящ се до превод на даден софтуер или сайт на чужд език, взимайки предвид местните обичаи и култура. Това е ключов момент при навлизането на нови пазари, защото ще презентира Вашия продукт или услуга по адекватен, коректен и най-вече разбираем за целевата Ви аудитория начин. Много често компаниите се сблъскват с трудността да намерят подходящия партньор в това начинание основно по причина невъзможността да упражнят необходимия контрол при изпълнение на проектите. Ние, в Нова Транслейт притежаваме богат опит в преводите на мобилни приложения, онлайн магазини за различни типове продукти, корпоративни сайтове и др.

Разполагаме с глобална мрежа от местни партньори, които ще придадат на превода нюанса, който е важен за Вас и продукта Ви, и в съответствие с живия местен език. Локализацията е фундамента за разрастването на бизнеса Ви в чужбина и ние сме надеждният партньор по този път.

Нашите консултанти ще Ви представят най-добрите подходи, за да бъде оптимално потребителското преживяване.

Защо да се доверите на „Нова Транслейт“?

  • Висок професионализъм;
  • Преводачи и технически редактори с дългогодишен опит;
  • Висока скорост за доставяне на крайния продукт;
  • QA на експертно ниво при крайна оценка на реализацията;
  • За да не изоставате от големите компании, които вече са наши клиенти;

Nova Translate“ ви дава възможност да постигнете много повече при дистрибутирането на Вашия софтуерен продукт! Ние познаваме езика на потребителите, до които искате да достигнете, и благодарение на този факт можем да презентираме по неповторим начин всичко, което сте създали.

Нашите клиенти

Свържи се с Nova Translate

Get In Touch

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.