Nova translateNova translate logoNova translate logoNova translate logoNova translate logoNova translate logo

ICO

Преводи на финансови и инвестиционни документи. Преводи на крипто платформи и блогове.

В агенция Нова Транслейт вярваме, че правилната комуникация е ключът към всеки успех. За нас езикознанието е страст и към всеки проект за превод подхождаме задълбочено и с внимание.
За 5 години ние извършихме над 10 000 проекта и имаме повече от 2 50 клиента.Разполагаме с голям върешен екип от опитни професионалисти-преводачи, както и имаме изградена глобална мрежа от експерти и консултанти, които да ни съдействат, когато е в интерес на Вашия бизнес при опериране на външни пазари. Извършваме специализирани преводи за всякакви индустрии, което ни дава гъвкавост и широк поглед върху динамиката в бизнеса.Нова Транслейт е иновативна агенция за преводи и постоянно внедрява технологични новости при извършването на услугите. Считаме, че всеки бизнес трябва да внедрява успешни иновативни практики в своята работа, за да поддържа своята конкурентоспособност. Умелото съчетание на динамичен и адаптивен подход, в комбинация с модерни решения, ни изгражда като стратегически партньор, на който можете да се доверите във всяка ситуация.

Популярността на криптовалутите неизбежно оказва влияние върху бизнеса на глобално ниво. Много международни компании предлагат собствени криптовалути, което повдига въпроса за тяхното подходящо презентиране пред света, игнорирайки бариерите, които езиковото представяне създава.

Initial Coin Offering (ICO) е възможност за тези, които търсят успеха чрез високотехнологични иновации и перспективни проекти, базирани на блокчейн технологията.

„Нова Транслейт“ следи световните финансови и технологични трендове, за да бъде в крак с иновациите, които моделират света. Популярността и динамичното развитие на технологията е сериозна възможност за мнозина да изградят успешен бизнес модел. Възможност, която никак не е за подценяване от всеки човек с перспективно мислене.

Част от услугите, предлагани от „Nova Translate“ в контекста на ICO преводите, са:

  • Преводи на технически документи (White Papers);
  • Преводи на криптоплат форми и уеб сайтове;
  • Преводи на крипто блогове и книги;
  • Преводи на ревюта и финансови анализи;
  • Преводи на ръководства и инвестиционна документация.

Защо да използвате ICO услугите на „Нова Транслейт“?

Когато говорим за ICO преводи, то е неизбежно да обърнем вниманието върху няколко важни компонента, които са гаранция за успех:

  • Да се представите в подходяща светлина пред потенциалните инвеститори на международно ниво;
  • Да повишите доверието към своята криптовалута с правилния подход по отношение на различните пазари и аудитории;
  • Да максимизирате ефектите от своята маркетингова стратегия;
  • Да не оставяте нищо на случайността.

В „Нова Транслейт“ не просто ще преведем необходимите документи за Вашето предстоящо ICO, а ще интегрираме в тях ключови за доверието елементи според целевият пазар, за да максимизираме ефективността по отношение популяризирането на продукта. Търсите проактивен партньор, който да помогне за представянето на идеята Ви пред света? Търсите ефективност, адаптивност и бързо действие? Искате да успеете на пазара на криптовалутите?

Доверете се на опита и качеството, които „Нова Транслейт“ предлага на своите клиенти!

Нашите клиенти

Свържи се с Nova Translate

Get In Touch

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.