TEP е абревиатура на английските думи Translation, Editing и Proof (на български: Превод, Редакция, Корекция). Този пакет услуги, предлаган от агенция за преводи „Нова Транслейт“, има за цел да гарантира максимално високо качество на документацията. Редакцията и корекцията на превода са особено важни при специфични браншове и терминология, характерна за нишови бизнеси.

Практиката на работа на Нова Транслейт при предоставяне на услуга ТЕР е сформирането на екип. При такъв проект задължително се включват двама преводачи и редактор. По този начин ние осигуряваме обективен поглед и по-добър контрол над резултата. В екипа от преводачи са включени такива, които имат експертни познания за бранша и владеят терминологията. Друг критерий при избора на екип е владеенето на езика на ниво “роден език”, т.е. поне един от членовете на експертната група владее изразяването на ниво native speaker.

Превод – Редакция – Корекция е комплексна услуга, която не е базов превод, а детайлен превод, пречупен през желана перспектива. При тази преводаческа услуга нашите експерт-преводачи използват специфични изрази, характерни за даден пазар, бранш, регион, дори локални жаргони, ако това е търсения ефект.

На ежедневна база, предоставянето на услуга ТЕР представлява почти 80% от ангажиментите ни към нашите клиенти и партньори. В Нова Транслейт използваме стриктна стандартизация, която следваме и това гарантира елиминирането на възможни грешки.

Често наричан „Превод-Редакция-Корекция“, този подход при преводи на документи е все по-популярен, защото при него качеството е абсолютно гарантирано от експертен екип, което практически изключва възможността за грешки.

Не желаете компромиси при превод на важна документация? Искате цял екип от лингвисти да гарантира перфектния превод на вашите текстове?

Доверявайки се на „Нова Транслейт“ си осигурявате опитни професионалисти, безапелационно качество, конкурентни цени и кратки срокове!

Научи за друга услуга

Разполагаме с вътрешен екип от експерти преводачи, в следните услуги:

Имате проект за нас?