“Локализация” или “софтуерна локализация” е термин, отнасящ се до превод на даден софтуер или сайт на чужд език, взимайки предвид местните обичаи и култура. Това е ключов момент при навлизането на нови пазари, защото ще презентира Вашия продукт или услуга по адекватен, коректен и най-вече разбираем за целевата Ви аудитория начин. Много често компаниите се сблъскват с трудността да намерят подходящия партньор в това начинание основно по причина невъзможността да упражнят необходимия контрол при изпълнение на проектите. Ние, в Нова Транслейт притежаваме богат опит в преводите на мобилни приложения, онлайн магазини за различни типове продукти, корпоративни сайтове и др.

Разполагаме с глобална мрежа от местни партньори, които ще придадат на превода нюанса, който е важен за Вас и продукта Ви и в съответствие с живия местен език. Локализацията е фундамента за разрастването на бизнеса Ви в чужбина и ние сме надеждният партньор по този път.

Нашите консултанти ще Ви представят най-добрите подходи, за да бъде оптимално потребителското преживяване.

Защо да се доверите на „Нова Транслейт“?

„Нова Транслейт“ ви дава възможност да постигнете много повече при дистрибутирането на вашия софтуерен продукт! Ние познаваме езика на потребителите, до които искате да достигнете, и благодарение на този факт можем да презентираме по неповторим начин всичко, което сте създали.

Научи за друга услуга

Разполагаме с вътрешен екип от експерти преводачи, в следните услуги:

Имате проект за нас?