Популярността на криптовалутите неизбежно оказва влияние върху бизнеса на глобално ниво. Много международни компании предлагат собствени криптовалути, което повдига въпроса за тяхното подходящо презентиране пред света, игнорирайки бариерите, които езиковото представяне създава.

Initial Coin Offering (ICO) е възможност за тези, които търсят успеха чрез високотехнологични иновации и перспективни проекти, базирани на блокчейн технологията.

„Нова Транслейт“ следи световните финансови и технологични трендове, за да бъде в крак с иновациите, които моделират света. Популярността и динамичното развитие на технологията е сериозна възможност за мнозина да изградят успешен бизнес модел. Възможност, която никак не е за подценяване от всеки човек с перспективно мислене.

Част от услугите, предлагани от „Нова Транслейт“ в контекста на ICO преводите, са:

Защо да използвате ICO услугите на „Нова Транслейт“?

Когато говорим за ICO преводи, то е неизбежно да обърнем вниманието върху няколко важни компонента, които са гаранция за успех:

В „Нова Транслейт“ не просто ще преведем необходимите документи за вашето предстоящо ICO, а ще интегрираме в тях ключови за доверието елементи според целевият пазар, за да максимизираме ефективността по отношение популяризирането на продукта. Търсите проактивен партньор, който да помогне за представянето на идеята ви пред света? Търсите ефективност, адаптивност и бързо действие? Искате да успеете на пазара на криптовалутите?

Доверете се на опита и качеството, които „Нова Транслейт“ предлага на своите клиенти!

Научи за друга услуга

Разполагаме с вътрешен екип от експерти преводачи, в следните услуги:

Имате проект за нас?