В агенция Нова Транслейт вярваме, че правилната комуникация е ключът към всеки успех. За нас езикознанието е страст и към всеки проект за превод подхождаме задълбочено и с внимание.
За 5 години ние извършихме над 10 000 проекта и имаме повече от 2 50 клиента.

Разполагаме с голям върешен екип от опитни професионалисти-преводачи, както и имаме изградена глобална мрежа от експерти и консултанти, които да ни съдействат, когато е в интерес на Вашия бизнес при опериране на външни пазари. Извършваме специализирани преводи за всякакви индустрии, което ни дава гъвкавост и широк поглед върху динамиката в бизнеса.

Нова Транслейт е иновативна агенция за преводи и постоянно внедрява технологични новости при извършването на услугите. Считаме, че всеки бизнес трябва да внедрява успешни иновативни практики в своята работа, за да поддържа своята конкурентоспособност. Умелото съчетание на динамичен и адаптивен подход, в комбинация с модерни решения, ни изгражда като стратегически партньор, на който можете да се доверите във всяка ситуация.

Нашият принцип на работа:

  1. Вникване в проекта, задълбочен анализ на “езика на бизнеса/бранша” и очакванията на клиента
  2. Съставяне на индивидуален терминологичен речник на клиента
  3. Превод
  4. Корекции oт втори независим преводач-редактор
  5. Предоставяне на превода

Защо да изберете „Нова Транслейт“?

С „Нова Транслейт“ вие сте сигурни в качеството, бързината и фиксираната цена. Имате ли нужда от професионален превод – доверете се на „Нова Транслейт“!

Научи за друга услуга

Разполагаме с вътрешен екип от експерти преводачи, в следните услуги:

Имате проект за нас?