Нова Транслейт извършва преводи на уеб сайтове, мобилни приложения и онлайн комуникация от всякакъв тип. При превода на уебсайтовете ние не просто превеждаме текстовете, а предаваме посланието на вашата марка на езика на целевия пазар и потребители. Ние разполагаме с голям вътрешен екип от преводачи, които ще намерят точния начин да достигнете целевата аудитория.

Разполагаме и с широка мрежа от партньорски агенции по целия свят, ако проекта изисква по-специфичен локален превод или да бъдат отразени специфични културни особености и жаргон. Независимо каква е сферата на вашия бизнес и дали сайта ви е насочен към краен клиент или B2B, диапазона на експертиза на нашите експерт-преводачи ще покрие очакванията ви.

Ние от „Нова Транслейт” можем да се похвалим и с широко портфолио от проекти, свързани с мобилни приложения. Преводите на уебсайтове и мобилни приложения имат своите особености и за да сме сигурни в резултата ние съставяме терминологичен речник за всеки клиент и специфичния изказ, характерен за бранша на бизнеса му.

Защо да преведем сайта си с „Нова Транслейт“?

„Нова Транслейт“ e доверен партньор на множество компании и онлайн магазини, които се стремят да преодолеят националните граници и да продават на десетки пазари с аудитория от над 500 милиона души.

Научи за друга индустрия

Имате проект за нас?