Преводите на игри и мобилни приложения са сред най-разнообразните ангажименти, които изпълняваме за нашите клиенти. Динамиката и множеството иновации в съвременните игри изискват отлично познаване на сектора и неговите потребности.

Благодарение на професионалния подход при превод на проекти и документация в този високотехнологичен сегмент от пазара, вие ще бъдете 100% сигурни, че потребителите се наслаждават на вашия продукт във всеки аспект от геймплея.

Постоянното обогатяване на терминологичните речници, които използваме при преводи на игри и мобилни приложения с актуална информация осигурява перфектното потребителско преживяване, което както знаем отлично, е ключово за успеха.

Отсъствието на двусмислици, нелепо преведени ключови детайли и объркани термини гарантира най-доброто за вас и вашият бизнес.

Преводът на мобилни приложения, толкова популярни през последните години също изисква специален тясно профилиран подход, за да осигурите на аудиторията си чудесно преживяване и да ѝ позволите да се наслади на работата и потенциала на приложението.

Добре организираната, структурирана, сегментирана и поднесена информация е разликата между успеха и провала във всеки аспект, но при превод на игри, това се усеща дори посилно.

Защо да предпочетем „Нова Транслейт“?

Ние се стремим да предоставим възможности на разработчици и технологични компании в множество държави, за да достигнат до по-широка аудитория и да успеят да постигнат своите перспективни бизнес цели. С годините се доказахме като лоялен и доверен партньор на над 20 компании от сектора само в рамките на България.

Доверете се на професионализма и отличното познаване на материята, избирайки екипът на „Нова Транслейт“ за превод на игри и мобилни приложения.

Научи за друга индустрия

Имате проект за нас?