Ние в „Нова Транслейт” сме дългогодишен партньор на медицинския бранш. Много от клиентите ни се доверяват за преводи на медицинска литература и документация, както и за преводи на медицински софтуер. Клиентите ни са от една страна частни лица – лекари и изследователи, които публикуват свои трудове в чужди списания или участват в международни конференции. От друга страна ние сме надежден партньор на медицински организации и институции, като им партнираме във всяка сфера от дейността им – от превода на ново оборудване или лекарство до договори и преговори. „Нова Транслейт” извършва също фармацевтични преводи и други, свързани с медицината браншове.

Преводът на специализирана медицинска документация никога не се поверява само на един служител, а винаги работата се проверява и от втори редактор, за да сте 100% сигурни, че няма да има пропуски или неочаквана интерпретация. Нашите специалисти с дългогодишен опит в областта на медицинските и фармацевтични преводи постоянно усъвършенстват своите знания и разширяват терминологичния си запас, за да отговорят на най-новите идеи и подобрения, които съвременната медицина предоставя в услуга на човечеството.

Защо да потърсите „Нова Транслейт“ за вашия медицински превод?

Медицинските и фармацевтичи преводи изискват доверен и проверен партньор – преводаческа агенция „Нова Транслейт” ще отговори на очакванията ви!

Научи за друга индустрия

Имате проект за нас?