„Нова Транслейт” е специализирана в преводи на рекламни кампании за различни пазари. Ние познаваме спецификите на рекламния изказ и можем да преведем бранд-посланията на езика на вашите потребители. Маркетинговите преводи, които сме извършвали са за различни сфери на бизнеса – както кампании, насочени към краен клиент от FMCG сектора, така и B2B кампании, където маркетинговите преводи имат различна специфика. Маркетинговите преводи съчетават сложността на маркетинг-езика с езика на съответния отрасъл и в тази връзка клиентите се доверяват на „Нова Транслейт” и заради големия ни екип от експерт-преводачи в различни бизнес сфери.

Маркетингът е динамика. Динамиката изисква адаптирани решения за всеки пазар, включително адаптирани маркетингови преводи. Спеиализираните маркетингови преводи имат за цел да отговорят адекватно на потребителските очаквания, но и да запазят особеностите, ключови за марката. Често пъти правилно избраните думи водят до голяма разлика в постигнатите резутати и до по-голяма печалба.

Защо да се доверите на „Нова Транслейт“?

Планирате навлизане на нови пазари? Предстоят ви рекламни кампании? „Нова Транслейт” ще ви партнира с коректен и професионален маркетингов превод. Ние ще се погрижим посланията ви да бъдат изказани по правилния начин към желаната аудитория и да доведат до желания резултат.

Научи за друга индустрия

Имате проект за нас?