Преводаческа агенция „Нова Транслейт” е надежден партньор на редица финансови институции в страната и чужбина при извършването на преводи на финансова тематика. Финансовите преводи имат своя специфика и познаването на терминологията в сферата е от особена важност. От тази гледна точка нашият опит и факта, че имаме постоянни, лоялни клиенти е известна гаранция за качеството на предлаганите финансови преводи.

Във финансовия сектор от особена важност са спазването на сроковете, отличното познаване на актуалната терминология, както и отговорността в работата. Същите критерии спазваме и при предоставянето на преводи на финансови документи. Ние от „Нова Транслейт“ превръщаме интересите на нашите партньори в наши собствени и съумяваме да осигурим топ качество на фиксирана цена при минимален срок за изпълнение.

Защо да доверите финансовите си преводи на „Нова Транслейт“?

„Нова Транслейт“ притежава екип от опитни преводачи, които са профилирани във финансовата сфера и следят лингвистичната й динамика. Ние от „Нова Транслейт” ще се справим с всяко предизвикателство от сферата на финансовите преводи, без значение дали говорим за B2B, или B2C сегмента. Доверявайки се на нашия опит, вие ще бъдете сигурни в качеството на крайния продукт, защото знаем колко много държите на него.

Научи за друга индустрия

Имате проект за нас?